Norges billigste bøker

Nanotechnology Applications in Dairy Science

- Packaging, Processing, and Preservation

Om Nanotechnology Applications in Dairy Science

This new volume is designed to provide new insight into the utilization of nanotechnology in dairy science and food science. It focuses on applications of nanotechnology in packaging and drying of dairy and meat products, nanofiltration use in the dairy industry, and whey processing and dairy encapsulation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781771887656
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 282
  • Utgitt:
  • 19. juni 2019
  • Dimensjoner:
  • 236x158x23 mm.
  • Vekt:
  • 712 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Nanotechnology Applications in Dairy Science

This new volume is designed to provide new insight into the utilization of nanotechnology in dairy science and food science. It focuses on applications of nanotechnology in packaging and drying of dairy and meat products, nanofiltration use in the dairy industry, and whey processing and dairy encapsulation.

Brukervurderinger av Nanotechnology Applications in Dairy Science



Finn lignende bøker
Boken Nanotechnology Applications in Dairy Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.