Utvidet returrett til 31. januar 2025

Non-Thermal Food Processing Technologies

Non-Thermal Food Processing Technologies
Om Non-Thermal Food Processing Technologies

Provides an overview of non-thermal food processing technologies that can preserve food color and appearance. It covers the application of emerging technologies on the color profile of different food products. Discusses the impact of emerging technologies on the color and appearance of foods and beverages.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774916360
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 394
  • Utgitt:
  • 3. oktober 2024
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 920 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Non-Thermal Food Processing Technologies

Provides an overview of non-thermal food processing technologies that can preserve food color and appearance. It covers the application of emerging technologies on the color profile of different food products. Discusses the impact of emerging technologies on the color and appearance of foods and beverages.

Brukervurderinger av Non-Thermal Food Processing Technologies



Finn lignende bøker
Boken Non-Thermal Food Processing Technologies finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.