Norges billigste bøker

Non-Thermal Processing Technologies for the Dairy Industry

Om Non-Thermal Processing Technologies for the Dairy Industry

This book describes several emerging non-thermal processing techniques that can be specially employed for the dairy processing industry. The book narrates the benefits of using pulsed light, cold plasma, high pressure and ultrasonic during processing of various dairy products.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367675172
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 174
  • Utgitt:
  • 9. november 2021
  • Dimensjoner:
  • 178x254x0 mm.
  • Vekt:
  • 503 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Non-Thermal Processing Technologies for the Dairy Industry

This book describes several emerging non-thermal processing techniques that can be specially employed for the dairy processing industry. The book narrates the benefits of using pulsed light, cold plasma, high pressure and ultrasonic during processing of various dairy products.

Brukervurderinger av Non-Thermal Processing Technologies for the Dairy Industry



Finn lignende bøker
Boken Non-Thermal Processing Technologies for the Dairy Industry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.