Norges billigste bøker

Novel Food Processing

- Effects on Rheological and Functional Properties

Om Novel Food Processing

The technologies that include the use of Ohmic heating, pulse electric fields, and ultraviolet radiation have become more involved in the processing of food products. Focusing on the structural changes that occur in post-process samples, this title examines functional, rheological, and microstructural changes in food exposed to these technologies.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781420071191
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 510
  • Utgitt:
  • 21. desember 2009
  • Dimensjoner:
  • 261x183x29 mm.
  • Vekt:
  • 1084 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Novel Food Processing

The technologies that include the use of Ohmic heating, pulse electric fields, and ultraviolet radiation have become more involved in the processing of food products. Focusing on the structural changes that occur in post-process samples, this title examines functional, rheological, and microstructural changes in food exposed to these technologies.

Brukervurderinger av Novel Food Processing



Finn lignende bøker
Boken Novel Food Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.