Norges billigste bøker

Nutrition and HealthTopics and Controversies

Om Nutrition and HealthTopics and Controversies

Explores the relationship between diet, nutritional status, and disease, and evaluates nutritional practices intended to minimize the incidence of and slow the progress of major chronic illnesses. This work covers nutrients such as calcium, vitamin E, selenium, and antioxidants, their importance in nutrition, and their role in specific diseases.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849378492
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 272
  • Utgitt:
  • 16. august 1995
  • Dimensjoner:
  • 156x234x15 mm.
  • Vekt:
  • 640 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Nutrition and HealthTopics and Controversies

Explores the relationship between diet, nutritional status, and disease, and evaluates nutritional practices intended to minimize the incidence of and slow the progress of major chronic illnesses. This work covers nutrients such as calcium, vitamin E, selenium, and antioxidants, their importance in nutrition, and their role in specific diseases.

Brukervurderinger av Nutrition and HealthTopics and Controversies



Finn lignende bøker
Boken Nutrition and HealthTopics and Controversies finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.