Norges billigste bøker

Nutrition and Heart Disease

- Causation and Prevention

Om Nutrition and Heart Disease

Discusses the roles of nutrition and diet in the prevention of heart damage and dysfunction and how dietary agents such as fats and alcohol can increase as well as reduce the risk of cardiovascular disease. This book also includes the importance of water and other beverages in the diet.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849316746
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 370
  • Utgitt:
  • 17. desember 2003
  • Dimensjoner:
  • 156x234x25 mm.
  • Vekt:
  • 657 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. oktober 2025

Beskrivelse av Nutrition and Heart Disease

Discusses the roles of nutrition and diet in the prevention of heart damage and dysfunction and how dietary agents such as fats and alcohol can increase as well as reduce the risk of cardiovascular disease. This book also includes the importance of water and other beverages in the diet.

Brukervurderinger av Nutrition and Heart Disease



Finn lignende bøker
Boken Nutrition and Heart Disease finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.