Utvidet returrett til 31. januar 2025

Nutrition

- CHEMISTRY AND BIOLOGY, SECOND EDITION

Om Nutrition

offers information on food sources of nutrients, effects of cooking, approved carbohydrate and fat substitutes, applications of nutritional therapy, and dietary recommendations. This book offers an overview of the chemistry and physiology of nutrition designed for students majoring in the areas of nutrition, food science, and exercise.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849385049
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 360
  • Utgitt:
  • 8. desember 1998
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 242x162x24 mm.
  • Vekt:
  • 644 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. desember 2024

Beskrivelse av Nutrition

offers information on food sources of nutrients, effects of cooking, approved carbohydrate and fat substitutes, applications of nutritional therapy, and dietary recommendations. This book offers an overview of the chemistry and physiology of nutrition designed for students majoring in the areas of nutrition, food science, and exercise.

Brukervurderinger av Nutrition



Finn lignende bøker
Boken Nutrition finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.