Norges billigste bøker

Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Om Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781419735424
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 22. oktober 2019
  • Dimensjoner:
  • 274x224x28 mm.
  • Vekt:
  • 1474 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.

Brukervurderinger av Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza



Finn lignende bøker
Boken Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.