Norges billigste bøker

Oils and Fats in the Food Industry

Om Oils and Fats in the Food Industry

Oils and fats are almost ubiquitous in food processing - whether naturally occurring in foods or added as ingredients for functional benefits and, despite the impression given by several sources to the contrary, they remain an essential part of the human diet.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781405171212
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 160
  • Utgitt:
  • 18. juli 2008
  • Dimensjoner:
  • 233x156x14 mm.
  • Vekt:
  • 292 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. januar 2025

Beskrivelse av Oils and Fats in the Food Industry

Oils and fats are almost ubiquitous in food processing - whether naturally occurring in foods or added as ingredients for functional benefits and, despite the impression given by several sources to the contrary, they remain an essential part of the human diet.

Brukervurderinger av Oils and Fats in the Food Industry



Finn lignende bøker
Boken Oils and Fats in the Food Industry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.