Norges billigste bøker

Physical Chemistry of Foods

Om Physical Chemistry of Foods

Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids, fats, and cellular systems, this title describes the physiochemical principles of the reactions and conversions that occur during the manufacture, handling, and storage of foods. It covers aspects of thermodynamics and bonds and interaction forces.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824793555
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 830
  • Utgitt:
  • 8. oktober 2002
  • Dimensjoner:
  • 155x235x53 mm.
  • Vekt:
  • 1312 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Physical Chemistry of Foods

Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids, fats, and cellular systems, this title describes the physiochemical principles of the reactions and conversions that occur during the manufacture, handling, and storage of foods. It covers aspects of thermodynamics and bonds and interaction forces.

Brukervurderinger av Physical Chemistry of Foods



Finn lignende bøker
Boken Physical Chemistry of Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.