Norges billigste bøker

Polysaccharide Association Structures in Food

Om Polysaccharide Association Structures in Food

Focuses on the physical-chemical origins and structures formed by the association of aqueous, dispersed polysaccharides with related and unrelated chemical species. This title covers the origin of polysaccharide supramolecular assemblies; polysaccharide molecular structures; and gel formation and ultrastructure in food polysaccharides.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824701642
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 352
  • Utgitt:
  • 6. april 1998
  • Dimensjoner:
  • 152x229x22 mm.
  • Vekt:
  • 680 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Polysaccharide Association Structures in Food

Focuses on the physical-chemical origins and structures formed by the association of aqueous, dispersed polysaccharides with related and unrelated chemical species. This title covers the origin of polysaccharide supramolecular assemblies; polysaccharide molecular structures; and gel formation and ultrastructure in food polysaccharides.

Brukervurderinger av Polysaccharide Association Structures in Food



Finn lignende bøker
Boken Polysaccharide Association Structures in Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.