Utvidet returrett til 31. januar 2025

Poultry Meat Science

Om Poultry Meat Science

This authoritative volume reviews the subject in a style which is comprehensible to the non-specialist. Contributions by leading authorities review avian meat science from basic meat structure and function, colour, texture and flavour, through to practical aspects of production, harvesting and slaughter factors affecting meat quality.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780851992372
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 464
  • Utgitt:
  • 1. juni 1999
  • Dimensjoner:
  • 172x244x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Poultry Meat Science

This authoritative volume reviews the subject in a style which is comprehensible to the non-specialist. Contributions by leading authorities review avian meat science from basic meat structure and function, colour, texture and flavour, through to practical aspects of production, harvesting and slaughter factors affecting meat quality.

Brukervurderinger av Poultry Meat Science



Finn lignende bøker
Boken Poultry Meat Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.