Utvidet returrett til 31. januar 2025

Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration

- The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration

Om Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration

A complete and comprehensive guide to food preservation, including canning, fermentation and dehydration.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781934170694
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 320
  • Utgitt:
  • 31. august 2017
  • Dimensjoner:
  • 155x231x25 mm.
  • Vekt:
  • 666 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 27. november 2024

Beskrivelse av Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration

A complete and comprehensive guide to food preservation, including canning, fermentation and dehydration.

Brukervurderinger av Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.