Norges billigste bøker

Preserving the Japanese Way

- Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen

Om Preserving the Japanese Way

Introducing straightforward Japanese methods of salting, pickling, and fermenting that are approachable and east to integrate into a Western cooking.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781449450885
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 400
  • Utgitt:
  • 13 august 2015
  • Dimensjoner:
  • 253x215x41 mm.
  • Vekt:
  • 1500 g.
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 24 mai 2024

Beskrivelse av Preserving the Japanese Way

Introducing straightforward Japanese methods of salting, pickling, and fermenting that are approachable and east to integrate into a Western cooking.

Brukervurderinger av Preserving the Japanese Way



Finn lignende bøker
Boken Preserving the Japanese Way finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.