Utvidet returrett til 31. januar 2025

Principles and Practices of Bar and Beverage Management

- The Drinks Handbook

Om Principles and Practices of Bar and Beverage Management

A comprehensive training guide and authoritative resource essential for all students, bartenders, sommeliers, mixologists, waiters and food and beverage practitioners the world over. It provides an in-depth knowledge of the products, plus the technical skills, practices and latest developments in the bar and beverage area.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781908999580
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 368
  • Utgitt:
  • 31. mai 2013
  • Dimensjoner:
  • 255x197x26 mm.
  • Vekt:
  • 914 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 11. desember 2024

Beskrivelse av Principles and Practices of Bar and Beverage Management

A comprehensive training guide and authoritative resource essential for all students, bartenders, sommeliers, mixologists, waiters and food and beverage practitioners the world over. It provides an in-depth knowledge of the products, plus the technical skills, practices and latest developments in the bar and beverage area.

Brukervurderinger av Principles and Practices of Bar and Beverage Management



Finn lignende bøker
Boken Principles and Practices of Bar and Beverage Management finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.