Norges billigste bøker

Principles of Enzymology for the Food Sciences

Om Principles of Enzymology for the Food Sciences

Explains the fundamentals of enzymology and describes the role of enzymes in food, agricultural and health sciences. This title provides methods for protein determination and purification; examines the concept of hysteresis; and, furnishes information on proteases, oxidases, polyphenol oxidases, lipoxygenases and the enzymology of biotechnology.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824791483
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 648
  • Utgitt:
  • 30. november 1993
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 156x234x34 mm.
  • Vekt:
  • 1043 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Principles of Enzymology for the Food Sciences

Explains the fundamentals of enzymology and describes the role of enzymes in food, agricultural and health sciences. This title provides methods for protein determination and purification; examines the concept of hysteresis; and, furnishes information on proteases, oxidases, polyphenol oxidases, lipoxygenases and the enzymology of biotechnology.

Brukervurderinger av Principles of Enzymology for the Food Sciences



Finn lignende bøker
Boken Principles of Enzymology for the Food Sciences finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.