Norges billigste bøker

Principles of Fermentation Technology

Om Principles of Fermentation Technology

A book on the subject of fermentation and bioprocess technology that covers a variety of topics such as: sterilization, media development, monitoring and control, aeration and agitation, fermenter vessels and design, downstream processing, and economics.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780080999531
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 824
  • Utgitt:
  • 14. september 2016
  • Utgave:
  • 3
  • Dimensjoner:
  • 190x234x40 mm.
  • Vekt:
  • 1616 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 5. september 2025

Beskrivelse av Principles of Fermentation Technology

A book on the subject of fermentation and bioprocess technology that covers a variety of topics such as: sterilization, media development, monitoring and control, aeration and agitation, fermenter vessels and design, downstream processing, and economics.

Brukervurderinger av Principles of Fermentation Technology



Finn lignende bøker
Boken Principles of Fermentation Technology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.