Utvidet returrett til 31. januar 2025

Principles of Food Processing

Om Principles of Food Processing

The approach to teaching the concepts of food processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780834212695
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 288
  • Utgitt:
  • 31. mars 1997
  • Dimensjoner:
  • 187x266x27 mm.
  • Vekt:
  • 728 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Principles of Food Processing

The approach to teaching the concepts of food processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course.

Brukervurderinger av Principles of Food Processing



Finn lignende bøker
Boken Principles of Food Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.