Norges billigste bøker

Principles of Food Production Operations

Om Principles of Food Production Operations

Describes the fundamental principles of food production - both theory and practice. Divided into four parts, the book has been conceptualized and designed to become an indispensable textbook for hotel management students.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789385909252
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 374
  • Utgitt:
  • 28 februar 2017
  • Dimensjoner:
  • 180x240x0 mm.
  • Vekt:
  • 492 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 25 oktober 2024

Beskrivelse av Principles of Food Production Operations

Describes the fundamental principles of food production - both theory and practice. Divided into four parts, the book has been conceptualized and designed to become an indispensable textbook for hotel management students.

Brukervurderinger av Principles of Food Production Operations



Finn lignende bøker
Boken Principles of Food Production Operations finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.