Utvidet returrett til 31. januar 2025

Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment

Om Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment

Written with the in-plant food safety/quality assurance professional in mind, this reference offers proven approaches and suggestions for finding sources of microbiological contamination of industrially produced products.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781441955173
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 193
  • Utgitt:
  • 12. mai 2010
  • Utgave:
  • 2010
  • Dimensjoner:
  • 174x241x17 mm.
  • Vekt:
  • 450 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. desember 2024

Beskrivelse av Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment

Written with the in-plant food safety/quality assurance professional in mind, this reference offers proven approaches and suggestions for finding sources of microbiological contamination of industrially produced products.

Brukervurderinger av Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment



Finn lignende bøker
Boken Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.