Norges billigste bøker

Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.

Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.av Soma Maji
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789395763837
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 116
  • Utgitt:
  • 20. januar 2024
  • Dimensjoner:
  • 10x152x229 mm.
  • Vekt:
  • 210 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Forventes ikke å være levert før jul

Brukervurderinger av Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.



Finn lignende bøker
Boken Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies. finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.