Norges billigste bøker

Processed Cheese and Analogues

Om Processed Cheese and Analogues

Part of the Society of Dairy Technology Series, this book deals with a commercially significant sector of dairy science. The book includes chapters on legislation, functionality of ingredients, processing plants and equipment, manufacturing best practice, packaging, and quality control.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781405186421
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 376
  • Utgitt:
  • 10. juni 2011
  • Dimensjoner:
  • 250x173x23 mm.
  • Vekt:
  • 882 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 31. mars 2025

Beskrivelse av Processed Cheese and Analogues

Part of the Society of Dairy Technology Series, this book deals with a commercially significant sector of dairy science. The book includes chapters on legislation, functionality of ingredients, processing plants and equipment, manufacturing best practice, packaging, and quality control.

Brukervurderinger av Processed Cheese and Analogues



Finn lignende bøker
Boken Processed Cheese and Analogues finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.