Norges billigste bøker

Processing of Poultry

Om Processing of Poultry

Processing, in particular, has become more mechanical, so that most stages in the production of oven-ready carcasses or cut-portions are now either semi-or fully-automated, thus reducing labcur costs and helping to maximise the speed and efficiency of the process.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461358541
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 423
  • Utgitt:
  • 20. oktober 2012
  • Utgave:
  • 11995
  • Dimensjoner:
  • 140x216x22 mm.
  • Vekt:
  • 552 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 22. oktober 2025

Beskrivelse av Processing of Poultry

Processing, in particular, has become more mechanical, so that most stages in the production of oven-ready carcasses or cut-portions are now either semi-or fully-automated, thus reducing labcur costs and helping to maximise the speed and efficiency of the process.

Brukervurderinger av Processing of Poultry



Finn lignende bøker
Boken Processing of Poultry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.