Utvidet returrett til 31. januar 2025

Professional Handbook of Cider Tasting, The

Om Professional Handbook of Cider Tasting, The

The cider industry is growing rapidly and this is a core, research-based text for understanding both the theory and practice of effectively evaluating the sensory properties of cider. It is a comprehensive book for industry and researchers to characterize cider using a standard, quantifiable metric.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781789245493
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 104
  • Utgitt:
  • 19. desember 2019
  • Dimensjoner:
  • 234x155x8 mm.
  • Vekt:
  • 216 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Professional Handbook of Cider Tasting, The

The cider industry is growing rapidly and this is a core, research-based text for understanding both the theory and practice of effectively evaluating the sensory properties of cider. It is a comprehensive book for industry and researchers to characterize cider using a standard, quantifiable metric.

Brukervurderinger av Professional Handbook of Cider Tasting, The



Finn lignende bøker
Boken Professional Handbook of Cider Tasting, The finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.