Norges billigste bøker

Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry

Om Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry

This book describes the consequences of an increased demand for food for human consumption for the global food industry. Chapter two discusses how the expansion of cropland and pastures to meet the rising demand for food is damaging the environment, while chapter three examines the impact of bee viruses on food crops and production.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030146504
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 54
  • Utgitt:
  • 17. april 2019
  • Utgave:
  • 12019
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 114 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry

This book describes the consequences of an increased demand for food for human consumption for the global food industry. Chapter two discusses how the expansion of cropland and pastures to meet the rising demand for food is damaging the environment, while chapter three examines the impact of bee viruses on food crops and production.

Brukervurderinger av Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry



Finn lignende bøker
Boken Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.