Utvidet returrett til 31. januar 2025

Recipes for Thought

- Knowledge and Taste in the Early Modern English Kitchen

Om Recipes for Thought

Situated at the vital intersection of physiology, gastronomy, decorum, knowledge-production, and labor, recipes from the past allow us to understand the significant ways that kitchen work was an intellectual and creative enterprise.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780812224528
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 328
  • Utgitt:
  • 29. mars 2019
  • Dimensjoner:
  • 229x153x22 mm.
  • Vekt:
  • 510 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Recipes for Thought

Situated at the vital intersection of physiology, gastronomy, decorum, knowledge-production, and labor, recipes from the past allow us to understand the significant ways that kitchen work was an intellectual and creative enterprise.

Brukervurderinger av Recipes for Thought



Finn lignende bøker
Boken Recipes for Thought finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.