Norges billigste bøker

Red Meat Science and Production

- Volume 1. The Consumer and Extrinsic Meat Character

Om Red Meat Science and Production

This book comprehensively describes the biological underpinnings of red meat production, discussing the current state of the science in the context of the provision of red meat products perceived by consumers to offer a quality eating experience.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789811378553
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 246
  • Utgitt:
  • 16. august 2019
  • Utgave:
  • 2019
  • Dimensjoner:
  • 240x161x19 mm.
  • Vekt:
  • 566 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 21. juli 2025

Beskrivelse av Red Meat Science and Production

This book comprehensively describes the biological underpinnings of red meat production, discussing the current state of the science in the context of the provision of red meat products perceived by consumers to offer a quality eating experience.

Brukervurderinger av Red Meat Science and Production



Finn lignende bøker
Boken Red Meat Science and Production finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.