Norges billigste bøker

Red Meat Science and Production

- Volume 2. Intrinsic Meat Character

Om Red Meat Science and Production

This book comprehensively describes the biological underpinnings of red meat production, discussing the current state of the science in the context of the provision of red meat products perceived by consumers to offer a quality eating experience.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789811378621
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 306
  • Utgitt:
  • 16. august 2020
  • Utgave:
  • 2019
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 583 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. juli 2025

Beskrivelse av Red Meat Science and Production

This book comprehensively describes the biological underpinnings of red meat production, discussing the current state of the science in the context of the provision of red meat products perceived by consumers to offer a quality eating experience.

Brukervurderinger av Red Meat Science and Production



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.