Norges billigste bøker

Regional Cooking of China

Om Regional Cooking of China

A stunning set of four books that bring together classic dishes from all over China, from the imperial kitchens of Beijing to the tea houses of Southern China. Authentic, tested recipes are shown step by step in gorgeous photographs by Martin Brigdale, in a definitive boxed gift set.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781908991287
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 640
  • Utgitt:
  • 30. april 2014
  • Dimensjoner:
  • 175x214x51 mm.
  • Vekt:
  • 1802 g.
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 14. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Regional Cooking of China

A stunning set of four books that bring together classic dishes from all over China, from the imperial kitchens of Beijing to the tea houses of Southern China. Authentic, tested recipes are shown step by step in gorgeous photographs by Martin Brigdale, in a definitive boxed gift set.

Brukervurderinger av Regional Cooking of China



Finn lignende bøker
Boken Regional Cooking of China finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.