Norges billigste bøker

Regional Cooking of Italy

- Ingredients, Techniques, Traditions, 325 Recipes

Om Regional Cooking of Italy

A collection of five sumptuous cookbooks that encompass the world-famous regional cuisines of Italy, written by award-winning author Valentina Harris with 1800 stunning photographs by Martin Brigdale.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781908991010
  • Bindende:
  • Boxset
  • Sider:
  • 128
  • Utgitt:
  • 10. januar 2013
  • Dimensjoner:
  • 176x214x56 mm.
  • Vekt:
  • 1854 g.
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Regional Cooking of Italy

A collection of five sumptuous cookbooks that encompass the world-famous regional cuisines of Italy, written by award-winning author Valentina Harris with 1800 stunning photographs by Martin Brigdale.

Brukervurderinger av Regional Cooking of Italy



Finn lignende bøker
Boken Regional Cooking of Italy finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.