Norges billigste bøker

Researching Food Habits

- Methods and Problems

Om Researching Food Habits

The term 'Anthropology of Food' has become an accepted abbreviation for the study of anthropological perspectives on food, diet and nutrition, an increasingly important subdivision of anthropology that encompasses a rich variety of perspectives, academic approaches, theories, and methods. Its multi-disciplinary nature adds to its complexity.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781571815446
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 228
  • Utgitt:
  • 18. mars 2004
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 454 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Researching Food Habits

The term 'Anthropology of Food' has become an accepted abbreviation for the study of anthropological perspectives on food, diet and nutrition, an increasingly important subdivision of anthropology that encompasses a rich variety of perspectives, academic approaches, theories, and methods. Its multi-disciplinary nature adds to its complexity.

Brukervurderinger av Researching Food Habits



Finn lignende bøker
Boken Researching Food Habits finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.