Utvidet returrett til 31. januar 2025

Resilient European Food Industry in a Challenging World

Om Resilient European Food Industry in a Challenging World

Focuses on the features and structure of the EU's food chain, food industry developments, introduction of technologies, institutional transformation, food and trade policies, communication, nutrition diet, risk management, competition, management, marketing, financial and economic issues.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781611220322
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 391
  • Utgitt:
  • 28. oktober 2011
  • Dimensjoner:
  • 180x252x29 mm.
  • Vekt:
  • 900 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Resilient European Food Industry in a Challenging World

Focuses on the features and structure of the EU's food chain, food industry developments, introduction of technologies, institutional transformation, food and trade policies, communication, nutrition diet, risk management, competition, management, marketing, financial and economic issues.

Brukervurderinger av Resilient European Food Industry in a Challenging World



Finn lignende bøker
Boken Resilient European Food Industry in a Challenging World finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.