Norges billigste bøker

Reviews in Food and Nutrition Toxicity, Volume 3

Om Reviews in Food and Nutrition Toxicity, Volume 3

Includes reviews of the issues related food and nutrition toxicity. This book addresses methyl mercury toxicity, the adverse effects of nutraceuticals, safety concerns regarding genetically modified foods, new views on celiac disease, and more. It focuses on the important issues in food safety.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849335167
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 288
  • Utgitt:
  • 22. mars 2005
  • Dimensjoner:
  • 210x280x21 mm.
  • Vekt:
  • 685 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Reviews in Food and Nutrition Toxicity, Volume 3

Includes reviews of the issues related food and nutrition toxicity. This book addresses methyl mercury toxicity, the adverse effects of nutraceuticals, safety concerns regarding genetically modified foods, new views on celiac disease, and more. It focuses on the important issues in food safety.

Brukervurderinger av Reviews in Food and Nutrition Toxicity, Volume 3



Finn lignende bøker
Boken Reviews in Food and Nutrition Toxicity, Volume 3 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.