Utvidet returrett til 31. januar 2025

Rheology of Semisolid Foods

Om Rheology of Semisolid Foods

Rheology of Semisolid Foods comprehensively covers the rheological behaviors and rheological testing of semisolid foods. Individual chapters focus on semisolid food structure, rheological and sensory behaviors, testing of various semisolid food behaviors, and factors that impact those behaviors.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030271336
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 413
  • Utgitt:
  • 22. november 2019
  • Utgave:
  • 12019
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 799 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Rheology of Semisolid Foods

Rheology of Semisolid Foods comprehensively covers the rheological behaviors and rheological testing of semisolid foods. Individual chapters focus on semisolid food structure, rheological and sensory behaviors, testing of various semisolid food behaviors, and factors that impact those behaviors.

Brukervurderinger av Rheology of Semisolid Foods



Finn lignende bøker
Boken Rheology of Semisolid Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.