Norges billigste bøker

Risk Management for Food Allergy

Om Risk Management for Food Allergy

Covers a range of critical topics in this Management, including the epidemiology of food allergy, assessing allergen thresholds and risk, specifics of gluten management and celiac disease, and more.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780123819888
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 330
  • Utgitt:
  • 8 januar 2014
  • Dimensjoner:
  • 235x160x22 mm.
  • Vekt:
  • 660 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 11 juni 2024

Beskrivelse av Risk Management for Food Allergy

Covers a range of critical topics in this Management, including the epidemiology of food allergy, assessing allergen thresholds and risk, specifics of gluten management and celiac disease, and more.

Brukervurderinger av Risk Management for Food Allergy



Finn lignende bøker
Boken Risk Management for Food Allergy finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.