Norges billigste bøker

Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns

Om Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns

Hygiene, i.e., the prevention of contamination and microbial infections, is of greatest importance in the industry, as are disinfection techniques, to prevent or to fight microbial contaminations and infections, and practical emerging concerns are centered around these fundamental concerns.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319164915
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 98
  • Utgitt:
  • 9. april 2015
  • Utgave:
  • 2015
  • Dimensjoner:
  • 155x235x6 mm.
  • Vekt:
  • 1766 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns

Hygiene, i.e., the prevention of contamination and microbial infections, is of greatest importance in the industry, as are disinfection techniques, to prevent or to fight microbial contaminations and infections, and practical emerging concerns are centered around these fundamental concerns.

Brukervurderinger av Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns



Finn lignende bøker
Boken Safety Protocols in the Food Industry and Emerging Concerns finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.