Norges billigste bøker

Samlede Verker, IX

- Aage Jensen: Naturverdfilosofien og vegledning i friluftsliv og Petter Erik Leirhaug: Friluftsliv i Nils Faarlunds tekster

Om Samlede Verker, IX

Dette bindet i serien av Nils Faarlunds 'Samlede Verker' er tilegnet to akademiske oppgaver, der hver på deres måte tegner et bilde av Nils Faarlund og det han har stått for i alle årene fra midt på 1960-tallet til i dag. Første delen er Aage Jensen avhandling om veglederpedagogikken og dens forankring i den dype økologiske bevegelse. Andre delen er Petter Erik Leirhaug idéhistoriske avhandling om Nils Faarlunds skrifter primært med fokus på deres forståelse av friluftslivet. Til sammen gir de to avhandlinger både overblikk over og fordypelse i personen Nils Faarlund og hans handlinger og tanker.

Vis mer
  • Språk:
  • Norsk
  • ISBN:
  • 9788771887471
  • Utgitt:
  • 29 november 2016
Leveringstid: Umiddelbart via e-post

Beskrivelse av Samlede Verker, IX

Dette bindet i serien av Nils Faarlunds 'Samlede Verker' er tilegnet to akademiske oppgaver, der hver på deres måte tegner et bilde av Nils Faarlund og det han har stått for i alle årene fra midt på 1960-tallet til i dag.

Første delen er Aage Jensen avhandling om veglederpedagogikken og dens forankring i den dype økologiske bevegelse.

Andre delen er Petter Erik Leirhaug idéhistoriske avhandling om Nils Faarlunds skrifter primært med fokus på deres forståelse av friluftslivet.

Til sammen gir de to avhandlinger både overblikk over og fordypelse i personen Nils Faarlund og hans handlinger og tanker.

Brukervurderinger av Samlede Verker, IXFinn lignende bøker
Boken Samlede Verker, IX finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.