Norges billigste bøker

Sandwich Manual for Professionals

Om Sandwich Manual for Professionals

Louis P. Dugout (1869-1947) was the chef at the Waldorf-Astoria Hotel for 30 years; he apprenticed with Escoffier and wrote a number of cookery books "accepted by the Board of Education of New York City and New Jersey, etc."

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781434432926
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 138
  • Utgitt:
  • 31. oktober 2013
  • Dimensjoner:
  • 216x140x8 mm.
  • Vekt:
  • 181 g.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 6. oktober 2025

Beskrivelse av Sandwich Manual for Professionals

Louis P. Dugout (1869-1947) was the chef at the Waldorf-Astoria Hotel for 30 years; he apprenticed with Escoffier and wrote a number of cookery books "accepted by the Board of Education of New York City and New Jersey, etc."

Brukervurderinger av Sandwich Manual for Professionals



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.