Utvidet returrett til 31. januar 2025

Seafood

- Effects of Technology on Nutrition

Om Seafood

Analyzes how the technology and commercial practices of cultivation affect the nutritive value of certain fish, molluscs, crustacea, and freshwater plants. Organized to reflect the sequence from growth, harvest, and capture, through transportation, storage, and processing, to packaging and distribut

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367403201
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 384
  • Utgitt:
  • 17. oktober 2019
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 453 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Seafood

Analyzes how the technology and commercial practices of cultivation affect the nutritive value of certain fish, molluscs, crustacea, and freshwater plants. Organized to reflect the sequence from growth, harvest, and capture, through transportation, storage, and processing, to packaging and distribut

Brukervurderinger av Seafood



Finn lignende bøker
Boken Seafood finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.