Norges billigste bøker

Seafood

- Effects of Technology on Nutrition

Om Seafood

Analyzes how the technology and commercial practices of cultivation affect the nutritive value of certain fish, molluscs, crustacea, and freshwater plants. This title is organized to show the sequence from growth, harvest, and capture, through transportation, storage, and processing, to packaging and distribution.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824779221
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 384
  • Utgitt:
  • 16 mai 1990
  • Dimensjoner:
  • 152x229x25 mm.
  • Vekt:
  • 635 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 21 mai 2024

Beskrivelse av Seafood

Analyzes how the technology and commercial practices of cultivation affect the nutritive value of certain fish, molluscs, crustacea, and freshwater plants. This title is organized to show the sequence from growth, harvest, and capture, through transportation, storage, and processing, to packaging and distribution.

Brukervurderinger av Seafood



Finn lignende bøker
Boken Seafood finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.