Utvidet returrett til 31. januar 2025

Seafood of South-East Asia

Om Seafood of South-East Asia

An addictive cocktail of anecdote and lore, Alan Davidson's survey of the fish and seafood of South-East Asia combines a scientific catalogue of edible marine sea creatures with a series of recipes drawn from the countries that border the China Sea and the Eastern Indian Ocean.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781903018231
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 368
  • Utgitt:
  • 5. desember 2003
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 176x248x20 mm.
  • Vekt:
  • 762 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Seafood of South-East Asia

An addictive cocktail of anecdote and lore, Alan Davidson's survey of the fish and seafood of South-East Asia combines a scientific catalogue of edible marine sea creatures with a series of recipes drawn from the countries that border the China Sea and the Eastern Indian Ocean.

Brukervurderinger av Seafood of South-East Asia



Finn lignende bøker
Boken Seafood of South-East Asia finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.