Utvidet returrett til 31. januar 2025

Seafood Processing

- Technology, Quality and Safety

Om Seafood Processing

Part of the new IFST Advances in Food Science Series, Seafood Processing: Technology, Quality and Safety covers the whole range of current processes which are applied to seafood, as well as quality and safety aspects.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118346211
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 512
  • Utgitt:
  • 31. januar 2014
  • Dimensjoner:
  • 178x252x25 mm.
  • Vekt:
  • 1016 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Seafood Processing

Part of the new IFST Advances in Food Science Series, Seafood Processing: Technology, Quality and Safety covers the whole range of current processes which are applied to seafood, as well as quality and safety aspects.

Brukervurderinger av Seafood Processing



Finn lignende bøker
Boken Seafood Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.