Norges billigste bøker

Seafoods

Om Seafoods

This book examines chemical processes and interactions found in seafood and discusses the processing techniques used, in relation to quality and sensory assessment. The processing and use of seafood by-products is also covered.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780751402186
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 360
  • Utgitt:
  • 31 desember 1995
  • Dimensjoner:
  • 160x25x241 mm.
  • Vekt:
  • 705 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 22 oktober 2024

Beskrivelse av Seafoods

This book examines chemical processes and interactions found in seafood and discusses the processing techniques used, in relation to quality and sensory assessment. The processing and use of seafood by-products is also covered.

Brukervurderinger av Seafoods



Finn lignende bøker
Boken Seafoods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.