Utvidet returrett til 31. januar 2025

Self-Sufficiency: Home Smoking and Curing

- Of Meat, Fish and Game

Om Self-Sufficiency: Home Smoking and Curing

With the invention of the tin can, it may seem that naturally preserved food is no longer relevant to today's cooks and chefs. However, the ancient traditions of smoking and curing are witnessing a resurgence.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781504800365
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 128
  • Utgitt:
  • 1. september 2015
  • Dimensjoner:
  • 210x151x9 mm.
  • Vekt:
  • 210 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Self-Sufficiency: Home Smoking and Curing

With the invention of the tin can, it may seem that naturally preserved food is no longer relevant to today's cooks and chefs. However, the ancient traditions of smoking and curing are witnessing a resurgence.

Brukervurderinger av Self-Sufficiency: Home Smoking and Curing



Finn lignende bøker
Boken Self-Sufficiency: Home Smoking and Curing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.