Norges billigste bøker

Simple French Food

Om Simple French Food

First published in the 1970s to great critical acclaim Richard Olney's Simple French Food follows in the tradition of the writing of Elizabeth David and Jane Grigson, and Grub Street are re-issuing this classic work in the same format and size as Elizabeth David Classics and Charcuterie and French Pork Cookery.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781904010289
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 352
  • Utgitt:
  • 10. mai 2003
  • Dimensjoner:
  • 134x205x28 mm.
  • Vekt:
  • 556 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Simple French Food

First published in the 1970s to great critical acclaim Richard Olney's Simple French Food follows in the tradition of the writing of Elizabeth David and Jane Grigson, and Grub Street are re-issuing this classic work in the same format and size as Elizabeth David Classics and Charcuterie and French Pork Cookery.

Brukervurderinger av Simple French Food



Finn lignende bøker
Boken Simple French Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.