Utvidet returrett til 31. januar 2025

Smokehouse Handbook

Om Smokehouse Handbook

A comprehensive guide to cold-smoking, hot-smoking, and pit-roasting techniques from a master butcher who provides expert advice on every aspect of selecting, preparing, and cooking meat, fish, and vegetables.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781635860115
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 200
  • Utgitt:
  • 30. april 2019
  • Dimensjoner:
  • 209x261x16 mm.
  • Vekt:
  • 792 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Smokehouse Handbook

A comprehensive guide to cold-smoking, hot-smoking, and pit-roasting techniques from a master butcher who provides expert advice on every aspect of selecting, preparing, and cooking meat, fish, and vegetables.

Brukervurderinger av Smokehouse Handbook



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.