Norges billigste bøker

Snack Foods

- Processing, Innovation, and Nutritional Aspects

Om Snack Foods

This book provides a technical review of snack foods. Emphasis is made in flavored salty snacks commonly used as finger foods including popcorn, wheat-based snacks (crispbreads, pretzels, crackers), lime-cooked maize products (tortilla chips), potato chips, peanuts, almonds, and snacks from fruits/vegetables, milk, animal and marine sources.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367646875
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 604
  • Utgitt:
  • 21. april 2022
  • Dimensjoner:
  • 178x254x0 mm.
  • Vekt:
  • 1274 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Snack Foods

This book provides a technical review of snack foods. Emphasis is made in flavored salty snacks commonly used as finger foods including popcorn, wheat-based snacks (crispbreads, pretzels, crackers), lime-cooked maize products (tortilla chips), potato chips, peanuts, almonds, and snacks from fruits/vegetables, milk, animal and marine sources.

Brukervurderinger av Snack Foods



Finn lignende bøker
Boken Snack Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.