Norges billigste bøker

Spices, Salt and Aromatics in the English Kitchen

Om Spices, Salt and Aromatics in the English Kitchen

In this most elusive of her books, Elizabeth David presents English recipes notable for their use of spices, salt and aromatics. As is usual in her writing she mixes instruction with information, explaining the origins and uses of ingredients such as nutmeg, cardamom and juniper.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781902304663
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 280
  • Utgitt:
  • 31. oktober 2000
  • Dimensjoner:
  • 138x210x29 mm.
  • Vekt:
  • 564 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Spices, Salt and Aromatics in the English Kitchen

In this most elusive of her books, Elizabeth David presents English recipes notable for their use of spices, salt and aromatics. As is usual in her writing she mixes instruction with information, explaining the origins and uses of ingredients such as nutmeg, cardamom and juniper.

Brukervurderinger av Spices, Salt and Aromatics in the English Kitchen



Finn lignende bøker
Boken Spices, Salt and Aromatics in the English Kitchen finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.