Utvidet returrett til 31. januar 2025

Spices, Salt and Aromatics in the English Kitchen

Om Spices, Salt and Aromatics in the English Kitchen

In this most elusive of her books, Elizabeth David presents English recipes notable for their use of spices, salt and aromatics. As is usual in her writing she mixes instruction with information, explaining the origins and uses of ingredients such as nutmeg, cardamom and juniper.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781902304663
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 280
  • Utgitt:
  • 31. oktober 2000
  • Dimensjoner:
  • 138x210x29 mm.
  • Vekt:
  • 564 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Spices, Salt and Aromatics in the English Kitchen

In this most elusive of her books, Elizabeth David presents English recipes notable for their use of spices, salt and aromatics. As is usual in her writing she mixes instruction with information, explaining the origins and uses of ingredients such as nutmeg, cardamom and juniper.

Brukervurderinger av Spices, Salt and Aromatics in the English Kitchen



Finn lignende bøker
Boken Spices, Salt and Aromatics in the English Kitchen finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.