Utvidet returrett til 31. januar 2025

Starch in the Bioeconomy

Om Starch in the Bioeconomy

Starch is the most widespread and abundant reserve carbohydrate in plants and is unique in that it can be used for food, materials in biobased products, and energy. This book covers structure, biosynthesis, biodegradation, properties, and applications of starch in the context of the bioeconomy.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367630409
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 178
  • Utgitt:
  • 18. desember 2020
  • Dimensjoner:
  • 241x159x19 mm.
  • Vekt:
  • 462 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Starch in the Bioeconomy

Starch is the most widespread and abundant reserve carbohydrate in plants and is unique in that it can be used for food, materials in biobased products, and energy. This book covers structure, biosynthesis, biodegradation, properties, and applications of starch in the context of the bioeconomy.

Brukervurderinger av Starch in the Bioeconomy



Finn lignende bøker
Boken Starch in the Bioeconomy finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.