Norges billigste bøker

Strategic Questions in Food and Beverage Management

Om Strategic Questions in Food and Beverage Management

This second edition has been updated to include: Five new chapters: culinary creativity; menu analysis; wine and beverage consumption; food supply chains; and the fitness to purpose of higher food and beverage management education. Learning outcomes and discussion questions per chapter. New web and video links interspersed throughout

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781138219373
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 158
  • Utgitt:
  • 9. januar 2018
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 232x155x11 mm.
  • Vekt:
  • 276 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Strategic Questions in Food and Beverage Management

This second edition has been updated to include: Five new chapters: culinary creativity; menu analysis; wine and beverage consumption; food supply chains; and the fitness to purpose of higher food and beverage management education. Learning outcomes and discussion questions per chapter. New web and video links interspersed throughout

Brukervurderinger av Strategic Questions in Food and Beverage Management



Finn lignende bøker
Boken Strategic Questions in Food and Beverage Management finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.